ZEUS

Hos Zeus Arsenal er vaporizers ikke kun en passion, de er en livsstil. Vi spiser, trækker vejret og drømmer om, hvordan vi kan gøre din næste session endnu bedre, glattere og mere potent. Her hos Zeus er vores mission at levere banebrydende produkter til morgendagens feinschmeckere. Vi stræber konstant efter at være på forkant med innovation med vores tyske ingeniørteam, der går i spidsen for at udvikle vaping-løsninger med et strejf af automotive-DNA og en præcision uden sidestykke af nogen anden producent.

Data og erfaringer fra den virkelige verden former vores forskning og udvikling og skræddersy produkter til forbrugerens faktiske behov. Direkte feedback giver os mulighed for at fokusere på den overordnede brugeroplevelse og levere et problemfrit produkt, der forbedrer brugerens dampoplevelse.

Uanset om det er en af ​​vores højtydende vaporizers eller vores serie af innovativt tilbehør, er Zeus Arsenal forpligtet til at levere produkter af høj kvalitet, der passer til guderne, samtidig med at tilgængeligheden for rene dødelige bevares. Hvor tæt du vil flyve på solen er op til dig.

Zeus Arc GT3

Zeus Arc GT3 forener dekadence med effektivitet og bringer guld ind i folden med sin enestående gulddampbane og guldkammer. Oven på et helt nyt mundstykke og patenteret Goldsink-teknologi producerer Zeus Arc GT3 endnu mere smagende damp i en praktisk og brugervenlig pakke. Zeus Arc GT3 Electric-pakken er et komplet 3. generations vaporizersæt, One-for-All og All-In-One. Den skubber 3rd Generation vaporizers endnu længere ved at give alt, hvad du nogensinde har brug for for at få en perfekt session fra starten. Den nye GT3 opdaterede også sin opladningsport til en USB-C, der tager din enhed fra 0 til 66 % på kun 40 minutter.

NØGLEFUNKTIONER:

ArcPod-kompatibilitet - Forfyldt urtepod

Xtruder inkluderet - Designet til at hjælpe med at fylde færdigpakkede bælg (Brug med E-modul - til automatisk bælgfyldning)

Zeus Hub inkluderet

3500mAh batteri

3 Forudindstillinger for temperatur

Goldsink teknologi

USB-C hurtig opladning (66 % opladning på 40 minutter)

Haptisk feedback

Bedre Airflow sammenlignet med GTS-modellen

Zeus isfødt

ZEUS Iceborn V2 er et revolutionerende tilbehør, der fungerer med næsten alle vaporizers for at køle ned og forbedre din damp gennem isfiltrering dramatisk. Designet i Tyskland og fremstillet af højkvalitets, holdbare komponenter, er Iceborn cirka 11 cm høj og 8,6 cm i diameter. Et meget mere bekvemt alternativ til typiske vandfiltreringsenheder, Iceborn giver meget køligere og glattere dampe, hvilket giver mulighed for længere og dybere træk for større skyer. Det er mere effektivt end vandfiltreringsenheder, der mister meget af din damps æteriske olier under filtrering.

ZEUS

Der er 25 varer.

Viser 1-25 af 25 element(er)